Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Lajosmizse,
6.9 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Eladó Lajosmizse külterületén 1500 portán egy 65 m2-es lakóház
ELADÓ Lajosmizse külterületi részén egy 1500 m2-es telken egy 65 m2 területű kivett lakóház-udvarként feltüntetett családi ház. Az ingatlan felújítandó, a vizet fúrott kút szolgáltatja, a fűtés fa tüzeléssel megoldott.  Az ingatlan bármikor megtekinthető!   Hívjon bizalommal és nézzük meg!
Azonnal költözhető

Falusi CSOK

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Ruzsa,
9.4 millió Ft
Alapterület: 104 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 4 szoba
Klasszikus ruzsai tanyaegyüttes szántóval, legelővel és gyümölcsössel
Klasszikus ruzsai tanyaegyüttes szántóval, legelővel és gyümölcsössel IRÁNY A TERMÉSZET! EZ A KIS TANYASI GAZDASÁG MOST EGY PANELLAKÁS ÁRÁNAK FELÉÉRT AZ ÖNÉ LEHET!   A Ruzsa - Üllés közötti útról Zákányszék felé letérve, jó állapotú műúton közelíthető meg ez a csendes környezetben található, madárcsicsergéstől hangos tanyaépület, a hozzátartozó mezőgazdasági területekkel. A főépület vályogtégla falazata itt-ott felújításra szorul, amit az ingatlan irányára is tükröz, azonban jó hír, hogy a korszerűsítésére falusi CSOK is igénybe vehető, illeve tanyaprogram számára is alkalmas! - 103 m2-es 4 szobás lakótér, 40 m2-es toldalék épülettel, több mint 2,4 Ha földterülettel, több vegyes állapotú gazdasági épülettel, pincével; - központi fűtése vegyestüzelésű kazánnal megoldott, a viz fúrt kúttal, áramellátása 3 fázissal biztosított. JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG. MEGÉRI! Dávid Tibor - IngatlanVlog Ingatlanügynökség, Szeged Telefonszám: 0️⃣6️⃣-3️⃣0️⃣-6️⃣2️⃣6️⃣-1️⃣1️⃣0️⃣1️⃣ E-mail cím:david.tibor@ingatlanvlog•hu Ingatlanok: ingatlanvlog•hu Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.    
Azonnal költözhető

Falusi CSOK

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Üllés,
11.5 millió Ft
Alapterület: 67 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Üllésen található, 70-es évekbeli, sarki telken álló, három szobás, kockaház nagy telekkel eladó
Üllésen található, 70-es évekbeli, sarki telken álló, három szobás, kockaház nagy telekkel eladó ÜLLÉS SZÉLÉN, NAGYMÉRETŰ TELKEN ÁLLÓ, KOCKAHÁZ VÁRJA GAZDÁJÁT   Aki szabadságra, jó levegőre vágyik, annak kiváló választás ez az üllési faluszélen található belterületi, kivett tanya besorolású vegyes falazató (tégla lábazat + vályog tégla falazat), tapasztott deszkázott fafödémes, 3 osztatú gerébtokos redőnyös ablakos, falusi ingatlan. A hozzá tartozó terület széles, szépen karbantartott saroktelek, további beépíthetőséggel. A ház korszerűsítésre szorul, régóta üresen áll, ez miatt a falazat itt-ott repedt, de komoly statikai hiba nem fedezhető fel rajta. Az ingatlan falusi CSOK-ra alkalmas, a hozzá felvehető felújítási költség fedezi a korszerűsítésének költségeit. - 67 m2-es lakótér 1700 m2-es telekkel, 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba + WC, előszoba, kis terasz - közmű ellátottsága 100%-os, de jelenleg a vizet hidroforról biztosítják, de az utcai vezetékről bármikor beköthető JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG. MEGÉRI! Dávid Tibor - IngatlanVlog Ingatlanügynökség, Szeged Telefonszám: 0️⃣6️⃣-3️⃣0️⃣-6️⃣2️⃣6️⃣-1️⃣1️⃣0️⃣1️⃣ E-mail cím:david.tibor@ingatlanvlog•hu Ingatlanok: ingatlanvlog•hu Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  
Eladó Tanya, Balkány,
5.5 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tanya eladó
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Balkány település külterületén állattartásra alkalmas telep eladó! A telep összterülete 20 000nm, melyből 1,5 hektár szántó, 05 hektár tanya akácos erdővel. A telken belül található istálló, kettő 50-50 nm-es épület, mely lakhatásra is alkalmas. A telep leginkább baromfitartásra lett kialakítva, de fejlesztések után akár sertés- vagy szarvasmarhatartása is lehetséges. A tanya vízellátása 2 fúrott kúttal megoldott, áramellátása 380 W ipari áram a terület éjjellátó kamera rendszerrel van felszerelve. Korábban fejlesztési pályázatban nem vett részt a terület, így azok maximálisan igénybevehetőek.   Bővebb információkkal kapcsolatban keressen bizalommal, hétvégén is!  
Eladó Tanya, Balástya,
29.8 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
CSALÁDI GAZDASÁG
Szeged vonzáskörzetében kínálom megvásárlásra ezt a közel 4 hektár területen lévő tanyás gazdaságot.  Az ingatlan Balástya előtt közvetlen az 5 -ős főút mellett fekszik, bejárója 300 méteres homokos út mely télen-nyáron kiválóan járható.  A területet jelenlegi tulajdonosai évtizedek óta művelik, veteményes, virágos, gyümölcsös, szántó, legelő mind megtalálható a tanyán.  A gyümölcsösben 140 darab 4-5 éves barackfa, ezen kívül számos szilvafa és sok más termő fa található.    A területen 5 épület van:( mind feltüntetve a Földhivatali térképen)  - 140 nm lakóépület (3 szoba, két konyha, fürdőszoba)  - 50 nm műhely (két légtér, és pince)  - 50 nm gabona tároló  - 40 nm két állásos garázs  - 40 nm állat istálló  Ezeken kívül számos féltetős megoldással épített, kisebb nagyobb ólak, gépjármű beállók, melyeket frissíteni újítgatni kell.    A terület 2 helyrajzi számon szerepel a földhivatali nyilvántartásban:  kivett tanya, legelő: 4927 nm  szántó, gyümölcsös, legelő: 33.266 nm    Jelenlegi tulajdonosai az elmúlt években a főépület tetőszerkezet cseréjét, és a fürdőszoba felújítását elvégezték.    Ha Ön érez magában annyi lendületet, hogy kézbe vegye ennek a gazdaságnak az irányítását, biztos jövedelemre tehet szert, hisz állattartásra növénytermesztésre is tökéletes terület.     Tekintse meg a fotókat az alaprajzokat, hívjon és tájékoztatom a részletekről!       Üdvözlettel:                       Kocsis Ágota       ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣      I               IngatlanVlog     
Azonnal költözhető

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Mórahalom,
54 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Kiváló
Szobák: 2 szoba
Tanyasi idill Mórahalmon, horgásztavakkal körbevéve
Tanyasi idill Mórahalmon, horgásztavakkal körbevéve LEGYEN MÓRAHALOMTÓL KARNYÚJTÁSNYIRA ESZMÉNYI PIHENŐTANYÁJA, VAGY IDEÁLIS HELYE VÁLLAKOZÁSÁNAK   Mórahalom központjától 3 km-re található ez a nagyon hangulatos, háziállatoktól hangos idilli tanya, vendégházzal, pihenésre, kikapcsolódásra kimondottan alkalmas, 3 db hallal betelepített (engedéllyel rendelkező) horgásztóval. A tanyaegyüttes 4 helyrajzi számon található, a főépület mellett 2 db ideiglenes kialakítású gazdasági épülettel. A tanya egyrészt a Zákányszékre vezető műútról, másrészt a mórahalmi elkerülő úttól, jó minőségű, néhány száz méteres föld úton keresztül közelíthető meg. Az előbbi esetben a tanyaudvarra egy saját ültetésű 15 éves akácerdőn keresztül jutunk be, fűzfákkal körbevett tavakon keresztül, míg a másik út felől a hátsó nagyobb méretű tó közelíthető meg. A tanya 2 szoba mellett, egy konyhával és egy fürdőszobával is rendelkezik, ezen kívül egy nagy verandával, ami végén grillfal és egy gépház/kamra található. A tanya mellett egy fatároló/szerszámos, ill. tűzrakó hely is van. A hátsó tónál található faépületben zárt szín, és kiszolgáló helyiség van. Az egész birtok kapukkal, kerítéssel, villanypásztorral a jelentős részén be van kerítve. Az ingatlan összterülete: 53.037 m2 (kb. 5 ha) - 0262/8 - 4062,7 m2-es területen kivett tanya ingatlan - 0262/26 - 4672,0 m2-es területen szántó és rét - 0262/27 - 7125,0 m2-es területen szántó - 0262/60 - 32.880,0 m2-es területen szántó, rét, legelő, valamint 7.119 m2 területen tározó tó JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG. MEGÉRI!Dávid Tibor - IngatlanVlog Ingatlanügynökség, SzegedTelefonszám:0️⃣6️⃣-3️⃣0️⃣-6️⃣2️⃣6️⃣-1️⃣1️⃣0️⃣1️⃣ E-mail cím:david.tibor@ingatlanvlog•huIngatlanok: ingatlanvlog•huHa további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.
Eladó Tanya, Szeged,
6 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Tanya Szikitőé 2 km-re
Szeged Kiskundorozsma külterületén, a bordányi úton , a Szikitől kb: 2 km távolságra, 2877m2 területű tanya eladó! Az ingatlan a nyilvántartás szerint 447 m2 kivett tanya és 2430 m2 szántóként van bejegyezve.   A tanyán 3 épület található. A lakóépület cca. 60 m2, két szoba, konyha, kamra, előszoba helyiségekből áll és teljesen felújítandó, vagy bontandó. A falazata tégla alapokon vegyes falazat. A középső épület két helyiségből áll, bontandó állapotú. A harmadik, nagyon masszív tégla épület, 1,5 méteres alappal és vasbeton födémmel, valaha műhelyként funkcionált .   A tanya területén villany, ipari áram van bevezetve, a vízellátást egy ásott és egy  fúrt kút biztosítja, gáz nincs.   A közlekedés szempontjából kiváló, közvetlenül az út mellett helyezkedik el,  a buszmegálló 200 méterre található.   Felújítás, vagy újjáépítés után lakhatásra kisebb gazdálkodásra alkalmas,kiváló ingatlanná válhat.   Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Pusztamérges,
13.5 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Kiváló
Szobák: 3 szoba
Pusztamérgesen a nyugalom szigetén, 90 nm-es teljes belső felújításon átesett falu szélén lévő ház (tanya) eladó!
Akar Ön igényes otthonban élni? Itt megtalálta! Pusztamérgesen a nyugalom szigetén, 90 nm-es teljes belső felújításon átesett falu szélén lévő ház (tanya) eladó! A ház jellemzői: - 1960-as években épült vegyes falazatú, - 3082 nm-es telken, - 90 nm-es - 3 szoba, külön bejáratúak, - tágas étkezős, nappali, - fürdő, WC-s - belső falai gletteltek, festettek, - nyílászárói fa 2 rétegű üvegre cserélve, - teljes csatornahálózat csere, - új ülepítő, - teljes villany hálózat csere, - az otthon melegéről kályha gondoskodik, - a szobái laminált parkettával burkolt, a többi helyiségek hideg burkolatot kaptak, - az udvarban, 1 állásos garázs lett kialakítva. - kemence, - pince, - istálló, - egyik melléképülete, a főépülethez hozzá van építve, így akár dupla komfortossá is alakítható. - plusz szobák kialakítására is van lehetőség, - nagy gazdasági épületek, tároló helyiségek a telken belül, - két kerti kút van kialakítva, - a vizet hidroforral oldották meg, - fúrt kút a telken, - kamera rendszerrel ellátva, - egy fázis és három fázis is be van kötve, - éjszakai áram is biztosított, - a tanya mellett összesen 9032 nm-en gyümölcsös, legelőként nyilvántartott terület van, ami a tanyához tartozik és benne van az árban,m ha valaki nem szeretné külön értékesíthető, mert teljesen külön helyrajzi számon van, - jó lakókörnyezet, - kis, összetartó lakóközösség, - orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, bolt tömegközlekedés 1 km-en belül. Az alaprajz tájékoztató jellegű! Nézze meg, tegyen rá ajánlatot! Ha felkeltettem érdeklődését és további információért forduljon hozzám bizalommal.
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Balotaszállás,
14.99 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 4 szoba
Balotaszállás külterületén, összesen 42255 nm földdel, 2 helyrajzi számon lévő, egybefüggő terület, rajta 1 lakott ingatlannal, melléképülettel eladó.
Balotaszállás külterületén, összesen 42255 nm földdel, 2 helyrajzi számon lévő, egybefüggő terület, rajta 1 lakott ingatlannal, melléképülettel eladó. A tanya és a körülötte lévő terület jellemzői: - 2 helyrajzi számon nyilvántartott, - 42255 nm, - ebből a tanyák körüli földek 5935 nm, - szántó, legelő 36320 nm, - vályog-tégla falazatú, - 130 nm-es, 3 szoba, nappali-előszoba, konyha, kamra és fürdő kapott helyet, - a szobák padlószőnyeggel burkoltak, a többi helyiség hideg burkolatot kapott. - nyílászárói fa és műanyag, kétrétegű üveggel, - redőnyözött, nem minden helyiségben, - 2 db fúrt kút, - a vizet hidroforral oldották meg, - az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, - 200 l-es puffer tartály lett beépítve, - a műút 200 m távolságra van, - Pusztamérgeshez van közelebb, a falu szíve 2 km-re van, - buszmegálló 200 m-re, - gazdálkodásra, állatok tartására, gondozására alkalmas ólakkal, kifutókkal. - területekkel, - jó lakókörnyezet, - kis, összetartó lakóközösség, - orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, bolt, tömegközlekedés 2 km-en belül. Az ingatlan és területei tehermentesek és kicsi időn belül átadható. Az alaprajz tájékoztató jellegű! Nézze meg, tegyen rá ajánlatot! Ha felkeltettem az érdeklődését és további információért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is!
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Zsombó,
5.2 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
TÁVOL A VÁROS ZAJÁTÓL
Ha tanyát keres a világ zajától elzártan, viszont ha szükség úgy hozza akkor fél órán belül elérhető legyen a nagyváros, akkor tudok egy tuti lehetőséget egy szegedi garázs áráért …   Zsombót elhagyva a Ménesjárás dűlőben eladóvá vált egy klasszikus vályog, tanyaépület együttes, 4128 négyzetméteres területen.   A főépület cirka 80 négyzetméter:    -nappali-konyha fogadórész    -hálószoba    -fürdőszoba és    -kamra biztosítja az életteret   A melléképület két helyiségből áll, ahol egy másik lakrész, vagy esetleg egy nyári konyha kialakítása lehetséges (ezen az épületen tető javítás szükséges).   A harmadik épületben garázs és műhely található, ami hobby tevékenységre is kiváló lehet.   Az ingatlan a festői alföldi tanyavilágot testesíti meg szinte a semmi közepén, szomszédos épületektől mentesen, ha Ön vállalja a megközelítéséhez szükséges 2 kilométeres homokos útszakaszt akkor egy igazi pihenős relaxációs hétvégi háza lehet, de akár disznó vágáshoz akár élmény buli tanyának is kiváló lehetőség.   Tekintse meg a fotókat, megtekintéséhez keressen elérhetőségeimen.   Üdvözlettel: Kocsis Ágota ingatlanértékesítő 06302074192   Az adás-vétel lebonyolításában profi szakemberek segítik a munkám!
1
2
3
4
5
6
7
8
»