Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Zsombó,
6.9 millió Ft
Alapterület: 3 374 m2
ELADÓ TELEK FALUSI CSOK-OS TELEPÜLÉSEN! Szegedtől 10 percre, modern, fiatalos településen, Zsombón kínálok eladásra egy belterületi, 3374 m2-es telket. A közművek telekhatáron, az utca csatornázott. A telek méretéből adódóan meg is osztható. Kiváló lehetőség építkezni vágyó fiataloknak, hiszen Zsombón a falusi CSOK is igénybe vehető! NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS!
Eladó Építési telek, Sajószentpéter,
3.99 millió Ft
Alapterület: 1 201 m2
Eladó Sajószentpéteren, nyugodt, kertvárosias környezetben egy 1201 nm alapterületű építési telek. Vonatkozó építészeti előírások: - Beépítési mód: oldalhatáron álló/ szabadon álló telekként beépítési javaslat szerint - Előkert: építési vonal beépítési javaslat szerint - Oldalkert: oldalhatáron álló 6 méter beépítési javaslat szerint - Hátsókert: minimum 6 méter - Építménymagasság: 4,5 m - Beépíthetőség: 30 % - Minimum zöldterület: 50 % - Kerítés maximum 1,80 m magassággal létesíthető. Utcára teljesen zárt (áttörés nélküli) kerítés a kertvárosias utcakép biztosítása miatt nem építhető - Élőzöld sövénykerítés az utcai kerítésnél is telepíthető. Építészeti előírásoknak megfelelő engedéllyel rendelkezik, mely családi ház megépítésére biztosít lehetőséget. Ezen engedély külön megállapodás tárgyát képezi. Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését, hívjon bizalommal! A vásárláshoz hitelre van szüksége? Bankfüggetlen hitelügyintéző kollégáink megtalálják Önnek a legmegfelelőbb hitelt ingatlana megvásárlásához. Eladná ingatlanát? Keresse irodánkat és segítünk az értékesítésben!
Eladó Építési telek, Szolnok,
8.9 millió Ft
Telekméret: 226 m2
Szolnok belvárosában 226m2-es építési telek eladó. Beépíthetőség 50%, max építési magasság 10m.
Eladó Építési telek, Szolnok,
22.5 millió Ft
Alapterület: 473 m2
Szolnok belvárosában 473 m2-es építési telek eladó. A telek 75%-a beépíthető, építési magasság max.10,5m. A telken van egy 4 szobás kőépület, ami felújítandó,vagy lebontandó.
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Zsámbék,
17.99 millió Ft
Telekméret: 1 790 m2
Zsámbékon kiváló adottságú, panorámás telek eladó
Zsámbékon eladó egy 1790m2-es, széles utcafrontú, nagyon jó fekvésű, kiváló adottságú telek. Pillanatnyilag kivett zártkert, de folyamatban van az átminősítése belterületi telekké (pár hónap) és akkor 20% beépíthetőségű lesz. L-II besorolású építési övezet, 6 méter építmény magasság. Aszfalt út, villany és víz bevezetve, gáz a telek előtt, csatorna a szomszédos telken. Több szomszédos és környező telken exkluzív ház épült vagy épül, ezért ha Budapesthez közel zöldövezeti agglomerációban szeretne építkezni vagy emelkedő értékű befektetést keres kiváló választás, most még nagyon kedvező áron. Nézze meg személyesen is, keressen bizalommal!
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Építési telek, Budapest, XVI. kerület,
45.9 millió Ft
Telekméret: 1 090 m2
Befektetne vagy Építkezne? Csendes nyugodt környezetre vágyik, de ne legye messze a város se? Megvalósíthatja mindezt ezen a szép nagy Árpádföldön elhelyezkedő Csűr utca közeli telken. A telek elhelyezkedése kiváló kertvárosias övezetbe tartozik valóban nyugodt csendes de közlekedésre mégis kiváló akár autóval akár tömegközlekedéssel, közelben a hév megálló és a 31-es busz megállója, az M0 pár percre autóval. A telkek mérete 1090 nm utcafrontja 18 m széles és 60 méter mély. Fontosabb adatai: - Lke-1-sz4 kertvárosias, intenzív beépítésű lakóterület. - 25 %-os beépíthetősége - építésmagassági határ 5 méter - zöldterületi mutató 60% - családi ház vagy ikerház építhető rá két teljesen külön bejárattal mivel sarok telek.  - összközműves a telek - jelenleg még murvás az utca, de tavasszal aszfaltozzák ez 100%. - tehermentes - azonnal építhető Eladó a XVI. kerületben, Árpádföldön, a Fürge utcában egy 1090 nm-es, összközműves saroktelek, jó fekvésű, azonnal építhető. A saroktelek 18,1 m széles és 60,3 m hosszú, ÉK-DNY tájolású. Lke-1 kertvárosias, intenzív beépítésű lakóövezetbe tartozik, ez 25 %-os beépíthetőséget és akár két lakás építését jelenti.  A telek két oldalról is megközelíthető. A mögötte lévő telek már nem építési övezet, ezért ez a telek csak egy beépíthető telekkel szomszédos.  A telek kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Az M0-ás csömöri felhajtója és a hévmegálló is csak 3 perc távolságra van.            
Vasút és a Balaton között

Vizközeli - Balaton max. 500 méter

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Balatonmáriafürdő,
15 millió Ft
Telekméret: 662 m2
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonmáriafürdőn a vasút és a Balaton között, csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő 662 m2-es építési telket. Közművek: villany, víz és csatorna a telken belül, gáz az utcában található. A telek teljesen lakott övezetben található, a Balatontól 300 méterre. Engedélyezési tervekkel együtt! Jelenlegi jogszabályok értelmében a területre vonatkozó beépíthetőség 20%, a legnagyobb megengedett építménymagasság pedig 4,5 méter. További részletes információért forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Vizközeli - Balaton max. 500 méter

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Fonyód,
9.5 millió Ft
Alapterület: 391 m2
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyódon, csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő 391 m2-es építési telket. Közművek: víz és a villany a telken belül, gáz és a csatorna az utcában található. A telek teljesen lakott övezetben található, a Balatontól 400 méterre. Jelenlegi jogszabályok értelmében a területre vonatkozó beépíthetőség 20%, a legnagyobb megengedett építménymagasság pedig 5 méter. További részletes információért forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Építési telek, Budapest, XVIII. kerület,
39.9 millió Ft
Alapterület: 861 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
XVIII. kerület LEGSZEBB RÉSZÉN, GANZ KERTVÁROSBAN ELADÓ 870 nm SAROKTELEK, 40 nm kisházzal Az ingatlan BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ, A KÖRNYÉKEN MÁR NINCSENEK SZABAD TELKEK. Övezeti besorolása: L4-XVIII/NT-E Saroktelek mérete: 29x30 m - A telekre szabadon álló ház, ikerház építhető, legfeljebb 4 lakás. - Beépítési mód: szabadon álló - Terepszint alatti beépítés: 35 % - Legnagyobb beépítettség: 25 % - Legkisebb építménymagasság: 3 m - Legnagyobb építménymagasság: 7,5 m - Legkisebb zöldfelület: 50 % - Legnagyobb szintterületi mutató 0,7 m2/m2 Víz, villany, csatorna házba bekötve, gáz a ház előtt. A TELEK IRÁNYÁRA 39,9 M Ft. AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladó Építési telek, Eger,
24.8 millió Ft
Alapterület: 1 194 m2
Egerben a Kőlyuk úton 1194m2-es belterületi egyéb ipari építési övezeti telek eladó!
Egerben a Kőlyuk úton 1194m2-es belterületi telek eladó! A telek közvetlen a műút mellett, közművek a telek előtt találhatók. Építési besorolás:  Gip/SZ-50-20,0-5000    50: LEGNAGYOBB BEÉPÍTETTSÉG 50%   20,0 :LEGNAGYOBB ÉPÜLETMAGASSÁG 20m   5000: KIALAKÍTHATÓ LEGKISEBB TELEKTERÜLET (m2)   Gip:Egyéb ipari építési övezet A Gip/… jelű építési övezetekre vonatkozó általános előírások: a) Az építési övezetek területén csak a környezetre jelentős határst nem gyakorló iparigazdasági tevékenység épületei helyezhetők el. b) Az álló/pakoló gépjárművek telken belüli tárolását úgy kell megoldani, hogy a minimális telken belüli zöldfelület az általuk elfoglalt területen kívül biztosítva legyen. (3) Az egyéb ipari szolgáltató gazdasági terület építési övezeteiben elhelyezhető: a) a környezetre jelentős határst nem gyakorló ipari épületek, b) energiaszolgáltatás épületei, c) településgazdálkodás épületei ) többszintes parkolóház , e) üzemanyagtöltő állomás a szabályozási terv rendelkezése esetén. (4) Egyéb ipari szolgáltató gazdasági építési övezetben nem helyezhető el: a) különlegesen veszélyes (tűz-, robbanás-, fertőzésveszélyes) építmény, b) bűzös gazdasági tevékenységű épület, c) környezetet zavaró, nagy zajjal járó gazdasági tevékenység építményei. (5) A terepszint alatti beépítés a terepszint feletti beépítést 10 %-os mértékben meghaladhatja. (6) A telekhatárok mentén legalább egy sor fa létesítése kötelező a minimális zöldfelületi mértéken belül.     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»