Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó házrész
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Házrész, Kőtelek,
3.99 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Kőtelki családi ház eladó
Kőtelken felújításra szoruló családi ház eladó   Irányár: 3.990.000,- Ft Érd: 30 963 2077
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kizárólag irodánkban elérhető!

Eladó Házrész, Debrecen,
25.9 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Belvárosban frissen és teljeskörűen felújított 3 szobás lakás eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Debrecenben a Belváros és a Vargakert szélén, az Erzsébet utcán eladó egy 55 m2-es, nappali plusz kétszobás, frissen és teljeskörűen felújított, saját nagy garázzsal rendelkező házrész. A lakás nappalija és szobái laminált pakettával, míg a fürdőszoba kerámia burkolatot kapott. A fűtési rendszert új kondenzációs kazán biztosítja részben padlófűtéssel, részben pedig radiátoros hőleadókkal. A nyílászárók műanyagok, a bejárat pedig több ponton záródó, hőszigetelt, biztonsági acélajtó. A villany és a vízvezetékeket is teljesen újraépítették. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy méretű garázs, előtte egy további kizárólagos használatú gépkocsi beálló, valamint egy saját elkerített, fagyálló burkolattal beépített terasz is. Az ingatlan rendelkezik használati megosztással, ezáltal hitelezhető is! A munkálatok várható befejezése: 2019. december 20. Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ingatlan megvásárlása esetén irodánk közvetítési díját a vevő fizeti, de az ár alkuképes, tegyen ajánlatot! Részletes tájékoztatást kollégáinktól kaphat, ill. irodánk honlapján talál.
Azonnal költözhető

Csak Nálunk!

Jó közlekedéssel

Eladó Házrész, Debrecen,
14.9 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Belvárosban frissen és teljeskörűen felújított, 2 szobás lakás eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Debrecenben a Belváros és a Vargakert szélén, az Erzsébet utcán eladó egy 35 m2-es, kétszobás, teljeskörűen felújított, saját 20 m2-es terasszal és különálló tárolóval rendelkező házrész. A lakás szobái laminált parketta, míg a fürdőszoba és a konyha rész kerámia burkolatot kapott. A fűtési rendszert új gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókkal. A nyílászárók műanyagok, a bejárat több ponton záródó, hőszigetelt, biztonsági acélajtó. A villany és a vízvezeték is teljesen újraépített. Az ingatlanhoz tartozik egy saját elkerített terasz is. Az ingatlan rendelkezik használati megosztással, ezáltal hitelezhető is! A munkálatok várható befejezése: 2019. december 20. Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ingatlan megvásárlása esetén irodánk közvetítési díját a vevő fizeti, de az ár alkuképes, tegyen ajánlatot! Részletes tájékoztatást kollégáinktól kaphat, ill. irodánk honlapján talál.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kizárólag irodánk kínálatában!

Eladó Házrész, Debrecen,
12.9 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Belvárosban frissen és teljeskörűen felújított 20 m2-es házrész eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Debrecenben a Belváros és a Vargakert szélén, az Erzsébet utcán eladó egy 20 m2-es, 1 szoba-konyha-fürdőszobás, teljeskörűen felújított lakás, saját 12 m2-es, elválasztott terasszal és különálló tárolóval. Az ingatlan nappalija laminált paketta, míg a fürdőszoba járólap burkolatot kapott. A fűtési rendszert új, nagy hatásfokú, inverteres hűtő-fűtő klíma biztosítja. A nyílászárók műanyagok, a bejárat több ponton záródó, hőszigetelt, biztonsági acélajtó. A villany és a vízvezeték is teljesen újraépített. Az ingatlanhoz tartozik egy saját elkerített terasz is. Az ingatlan rendelkezik használati megosztással ezáltal hitelezhető is! A munkálatok várható befejezése: 2019. december 20. Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ingatlan megvásárlása esetén irodánk közvetítési díját a vevő fizeti, de az ár alkuképes, tegyen ajánlatot! Részletes tájékoztatást kollégáinktól kaphat, ill. irodánk honlapján talál.
Áron alul

Azonnal költözhető

Kulcs az irodában

Sürgős

Eladó Házrész, Gyula,
12.5 millió Ft
Alapterület: 106 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 + 1 szoba
Eladó házrész Gyula belvárosában a 48-as utcában
Eladó Gyula belvárosában. 106 m2-es, felújítandó házrész, ami társasházi lakásként van nyilvántartva. Az ingatlan kiváló befektetési lehetőség.   Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet ajánlom és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom! Ügyvédet sem kell keresnie, hisz ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet is biztosítunk az Ön részére.   Szántó Nikoletta + 36 30 353 0521  
Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Házrész, Budapest, XXIII. kerület,
29.99 millió Ft
Alapterület: 78 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: Földszint
Szobák: 2 + 3 szoba
CSAK A TOP3 KÍNÁLATÁBAN, KELLEMES  CSALÁDI FÉSZEK, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN, REMEK KÖZLEKEDÉSSEL!
CSAK A TOP3 KÍNÁLATÁBAN, KELLEMES  CSALÁDI FÉSZEK, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN, REMEK KÖZLEKEDÉSSEL!   XXIII. Kerület kiváló közlekedés mellett, ELADÁSRA kínálunk egy 2+3 félszobás, fürdőszobás, 78 nm-es társasházi házrészt, saját kertrésszel.   Az eredeti épületrész 1950-ben épült. Hozzáépítés során nyerte el jelenlegi méretét. A felújítás során teljesen új szigetelt tetőt kapott, a külső falakat is dryvit réteggel látták el, a nyílászárók új műanyagok. Belül bizonyos helységek felújítást igényelnek. Fűtését konvektor biztosítja. Az ingatlan egy négylakásos társasházi sorház utolsó lakása. Tartozik hozzá kis kertrész, ami jelenleg nincs leválasztva. Kívülről a felújítás során, a szigetelésre a színezést kell befejezni. A többi tulajdonossal nagyon jó kapcsolatot ápolnak, oda figyelnek egymásra.   Belépve az ingatlanba egy étkezős konyhába érkezünk. Innen tudunk tovább haladni az ingatlan belsejébe. Közlekedőn haladva nyílnak jobbra és balra a helyiségek nagy része. Egyedül a nappaliból nyílik az egyik hálószoba. Az épület téglából épült, tető szerkezete és a cserép teljesen új. A villany hálózat az idén újra húzva.Az ingatlanho pince is tartozik.     Finanszírozás Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.   Műszaki - villanybojler - műanyag nyílászárók - folyamatosan karbantartott műszaki állapot - szigetelés - új tető - új villany hálózat   Környék A közvetlen közelben óvoda, bölcsőde,  iskola (általános,- közép,- gimnázium), orvosi rendelő, gyógyszertár is található.   Közlekedés Tömegközlekedéssel 166-os, 135-ös,950-es,966-os, autóbusz, és a soroksári hév. Autóval az M0-ás 2 perc alatt elérhető.   Ajánljuk Az ingatlan ideális választás lehet fiatal pároknak, kis és nagyobb családok számára.   Ha kellemes otthonban, nyugodt környezetben, de mégis mindenhez elérhető távolságban képzeli el a jövőt, várom hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Házrész, Esztergom,
33 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Belvároshoz közel, felújított ház eladó!
Belvároshoz közel, felújított ház eladó!   Esztergom belvárosához közel eladó, egy idei évben felújított házrész. A házrész az udvarban hátul helyezkedik el, kerítéssel teljesen el van különítve, így ezen senki nem jár át. Az első lakó egy idős hölgy.   Az ingatlanra vonatkozóan van használati megosztási szerződés, így a tulajdoni viszonyok teljesen rendezettek. Ha belépünk a házba egy kényelmes előszobába érkezünk, ahonnan jobbra található a 3 nagy szoba, melyek egymásból nyílnak. Az utolsó szobának az udvarról is van bejárata egy teraszajtón keresztül. Szembe található a fürdő WC-vel, balra pedig a tágas konyha étkezővel és az abból nyíló spejz. Az ingatlan nagyon világos, belvároshoz képest viszonylag nagy kert tartozik hozzá. Minden vezeték, cső, burkolat, nyílászáró ki lett cserélve 2019-ben.  A fűtést H tarifáról üzemeltetett hőszivattyúk biztosítják.   A környék csendes, nyugodt, közel esik mindenhez (iskola, óvoda, boltok, pékségek, orvosi rendelő, buszmegálló, bank, posta).   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! "Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!"
Eladó Házrész, Budapest, XVIII. kerület,
24.8 millió Ft
Alapterület: 46 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 + 1 szoba
Ékszerdobozzá alakítható.
Eladó egy 6 lakásos udvarban lévő társasházi, 46nm-es házrész, külön, saját, közel 200nm-es kertrésszel. A házrész az udvar hátsó részén helyezkedik el, autóval be lehet állni elé. 2 éve nyílászárók cseréje, 10cm-es dryvit szigetelést és új tetőt kapott, az udvari vízvezeték cseréje is megtörtént kaputól a házig. Mellette 10nm-es tároló is szintén felújítva lett. A két szoba tölgyfa parkettás, rajta szőnyegpadló, a többi helyiség járólapos. Közös költség nincs!   Közelben a XVIII. Önkormányzat, orvosi rendelők, iskola, óvoda, bölcsöde, piac, nagyon jól ellátott környék, minden pár percre megtalálható.
Eladó Házrész, Kaposvár,
9.9 millió Ft
Alapterület: 63 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
A Genius 99 Ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál Kaposváron, a Keleti városrészben egy 63 m2-es 2 szoba, nappalis, redőnyös egyedi-gáz konvektor és cserépkályha fűtéses átlagos állapotú tégla építésű házrészt 900 m2-es osztatlan közös telken. Tartozik hozzá egy pince, melléképületek és gépkocsi beállási lehetőség.     Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 9,9 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-595  http://genius99.hu/Elado_hazresz_Kaposvar/6706390/  Azonosító: 50843. A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !! Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre. Meghatározott feltételek teljesülése esetén. A fent említett adatok nyilvános ajánlattételnek nem minősülnek!
Eladó Házrész, Békéscsaba,
13.5 millió Ft
Alapterület: 57 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 2 szoba
2 szobás házrész eladó
A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Békéscsabán, a Teleki utcán egy 57 nm-es házrészt. A közös udvarban 5 lakás található. A ház vályogtéglából épült, részei: 2 szoba, konyha, kamra, folyosó, fürdőszoba (WC-vel) illetve egy 7 nm-es saját tároló. 2003-ban történt meg a részleges felújítása: kicserélték a villany- és vízvezetékeket, új fürdőszoba került kialakításra. A szobák parkettásak, a többi helyiségben hideg burkolat van. Fűtését cirkó gázkazán biztosítja. A kellemes hőmérsékletről gondoskodik a hűtő/fűtő klíma is.    Hitel igénylése esetén 15 éves tapasztalattal, több banki háttérrel valamint díjmentes ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
1
2
3
4
5
6
7
»