Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó Panellakás, Eger, Károlyváros, Rózsa Károly utca
#707000260
44.6 millió Ft
Alapterület 69 m2
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot Felújított
Emelet 4. emelet

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Konvektor
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Teljeskörűen felújított, modern, világos háromszobás lakás eladó a Egerben a Rózsa Károly utcában!

Ide tényleg csak költöznöd kell!!! Ez a gyönyörűen  2 éve felújított, fiatalos lakás csak rád vár, bepakolod a bőröndöt, és már jöhetsz is, ugyanis, ha akarod még a bútor is a tiéd lehet, megegyezés kérdése!

A tágas nappaliban egy jót beszélgethettek a haverokkal, közben az erkélyen gyönyörködhettek a mesés panorámában. A konyhában készül a finom vacsora, a megterített asztal pedig ellenállhatatlanul hívogatja a vendégeket, hogy foglaljanak helyet.

A két kisebb szoba egyikében kialakítod a hálószobádat, ahová esténként jól esően hajtod álomba fejed. A másik kisszobát pedig használhatod vendégszobaként, dolgozószobaként, vagy ha családot tervezel a pároddal, akkor egy csodás babaszobaként.

Ha meleged lenne, akkor nyugodtan kapcsold be a két légkondi egyikét, vagy akár mindkettőt, így kellemes lesz a lazulás a hűvös szobákban.

A lakás át esett egy teljeskörű felújításon, amiben kicserélték a teljes elektromos, fűtés és vízvezeték hálózatot, a külső nyílásszárókat és a padlózat is felújításra került. Parkolni ingyenesen tudsz az elektromos kapuval zárt belső udvarban.

 A belváros és a pláza is 5 percre van a lakástól, így, ha kedved támad egy jó filmet megnézni a moziban, vagy kinéztél egy jó programot a Dobó téren, akkor ahogy kilépsz a lakásból szinte ott is vagy, nem kell igazodnod buszhoz, vagy az autóval kiállnod az udvarból, csak kényelmesen kisétálsz.

Ha neked is épp úgy tetszik ez a 69 nm-es napfényes lakás, mint ahogy nekem, akkor hívj bátran és megmutatod neked! Ne várj sokáig, mert nagyon gyorsan elkel!

Kapcsolat

Lunczer Erika

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter