Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Ingatlan hirdetések kizárólag ellenőrzött forrásból
Eladó ikerház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Ikerház, Gödöllő,
55 millió Ft
Alapterület: 83 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Gödöllő központjának közelében a kertvárosban, építés alatt lévő ikerházi lakások eladók! A földszintes kialakítású 82-83m2-es lakásokban az amerikai konyha mellett három hálószoba, két fürdőszoba, külön mellékhelyiség lesz kialakítva. A két lakás között mindössze egy előszobafal ér össze, a lakások egymás mögött találhatóak, külön bejárattal rendelkeznek, külön közművesítettek. A 30cm-es tégla főfalakra 10cm-es Dryvit szigetelőrendszer kerül, műanyag bejárati ajtó és műanyag, háromrétegű üvegezéssel készült nyílászárók lesznek beépítve.  A megjelölt ár kulcsrakész állapotra vonatkozik és a következőket tartalmazza: -Beltéri ajtók bruttó 50.000Ft-ig -Műanyag külső-belső párkányok -Beltéri és kültéri hidegburkolatok: bruttó 5000Ft/m2-ig -Parketta: bruttó 3000Ft/m2-ig -Kád: 40.000Ft -Nagy mosdó: 15.000Ft, kis mosdó: 10.000Ft -Kád csaptelep 20.000Ft, mosdó csaptelep.15.000Ft -Wc+tartály: 45.000Ft -Kondenzációs gázkazán: 250.000Ft-ig. A ház fűtése a szobákban radiátorokkal történik, a többi helyiségben padlófűtés lesz kiépítve. Az ingatlan beruházója számos referencia munkával rendelkezik, megbízható, igényes munka jellemzi. A lakásokhoz tartozó telekméret kb. 265m2 valamint 430m2. 2020-ban az 1.lakás 54MFt, a 2.lakás 55MFt! Hivatkozási szám:2516408. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Ikerház, Gödöllő,
54 millió Ft
Alapterület: 82 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Gödöllő központjának közelében a kertvárosban, építés alatt lévő ikerházi lakások eladók! A földszintes kialakítású 82-83m2-es lakásokban az amerikai konyha mellett három hálószoba, két fürdőszoba, külön mellékhelyiség lesz kialakítva. A két lakás között mindössze egy előszobafal ér össze, a lakások egymás mögött találhatóak, külön bejárattal rendelkeznek, külön közművesítettek. A 30cm-es tégla főfalakra 10cm-es Dryvit szigetelőrendszer kerül, műanyag bejárati ajtó és műanyag, háromrétegű üvegezéssel készült nyílászárók lesznek beépítve.  A megjelölt ár kulcsrakész állapotra vonatkozik és a következőket tartalmazza: -Beltéri ajtók bruttó 50.000Ft-ig -Műanyag külső-belső párkányok -Beltéri és kültéri hidegburkolatok: bruttó 5000Ft/m2-ig -Parketta: bruttó 3000Ft/m2-ig -Kád: 40.000Ft -Nagy mosdó: 15.000Ft, kis mosdó: 10.000Ft -Kád csaptelep 20.000Ft, mosdó csaptelep.15.000Ft -Wc+tartály: 45.000Ft -Kondenzációs gázkazán: 250.000Ft-ig. A ház fűtése a szobákban radiátorokkal történik, a többi helyiségben padlófűtés lesz kiépítve. Az ingatlan beruházója számos referencia munkával rendelkezik, megbízható, igényes munka jellemzi. A lakásokhoz tartozó telekméret kb. 265m2 valamint 430m2. 2020-ban az 1.lakás 54MFt, a 2.lakás 55MFt! Hivatkozási szám:2516407. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Ikerház, Tatabánya,
49.9 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Tatabánya, Bánhidán ikerház lakási leköthetők
Figyelem! 2019. december 31-ig még a kedvezményes, 5 %-os ÁFÁval + ajándék konyhával leköthető az ikerház egyik lakása! Tatabánya, Bánhida egyik csendes, kellemes környezetű utcájában épül ez az energiatakarékos, két épületből álló, 2 szintes, 4 szobás, 115 nm alapterületű ikeház, melynek lakásait eladásra kínáljuk. Az ingatlan a legkorszerűbb, magas műszaki tartalommal készül, modern, minden igényt kielégítő belső elrendezéssel teszi komfortossá az ide költözők mindennapjait. A belső tér kialakításakor a vásárlónak lehetősége nyílik a szaniterek, burkolatok kiválasztására. A korszerű hőszigeteléssel készülő padló, homlokzat, valamint az energiatakarékos gázüzemű fűtés-rendszer alacsony fenntartást eredményez, energetikai besorolása BB. A leendő lakók nyugalmát maximálisan figyelembe vették a házak tervezésnél, ugyanis garázs kapcsolatosak, a lakótér és a privát udvar teljesen elszeparált. A lakásokhoz továbbá egy 12,19 nm terasz, 20,97 nm-es zárt garázs és egy külön autóbeálló tartozik. Az ingatlan kiváló helyen épül, ugyanis pár perc sétával elérhető a Kormányhivatal, vasút, buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek. Az ingatlan kulcsrakész átadásának tervezett ideje: 2020 nyara. További információkért hívjon bizalommal!
ÁRCSÖKKENÉS

CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Ikerház, Kerepes,
35 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Kerepes keresett, újépítésű részén, családias környezetben, nagyon jó állapotú, kiváló elosztású, kétszintes ingatlan eladó! 2010-ben 38-as PTH falazattal+5cm dryvit szigeteléssel, fa nyílászárókkal (+redőnnyel), Ranilla tetőfedéssel 150m2-es telekre épült az ingatlan. Nagyon jó tájolású, világos terekkel rendelkezik. Földszinten előszoba, nappali-konyha-étkező, kamra, egy kádas fürdőszoba (törülközőszárítós radiátor), emeletén 3 szoba és egy különálló mellékhelység-mosdó került kialakításra.  Hő és hangszigetelt Thervolin (15cm), Nikecell (3cm), Rigips karton (1,2cm) választja el a szomszédos oldalakat, így nincs áthallás. Szobák laminált parkettásak, többi helyiség járólapos. A nappaliból kényelmes fedett terasz nyílik (fagyálló gránit őrlemény burkolat). Fűtése és melegvíz ellátása Westen turbós fali gázkazánnal és radiátorokkal történik, klíma van. Hátsó kertrészben a gyereknek játszótér és egy új fatároló kapott helyet. Gépkocsi tárolás saját parkolón megoldott. Megközelítése Gödöllő irányába a 30-as úton, a régi 3-as úton, és az M3-M0-ás felől is lehetséges. Kiváló infrastruktúra, hév és buszjáratok is egyaránt biztosítják Budapest gyors elérését. Óvoda, iskola, posta, aquaréna (csúszda park), közért, kórház stb. pár percre van. Gépesített konyha az árban (elszívó). Irányár:35Mft Hivatkozási szám:2516398. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Ikerház, Mogyoród,
65 millió Ft
Alapterület: 142 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 5 + 2 szoba
Mogyoród lakókertben új ház eladó. A 810 m2-es telken ikerház épül mely a jövőben társasházként üzemel. Két ikerházrészt kínálunk egyenként 405 m2-es telekkelés 142 m2 hasznos területű lakással. A szerkezetkész, tetőfedés előtt álló épületben számos jó megoldás látható. Az építő sokat ad a minőségre. A két lakást hangszigetelés és két 25 cm vastag téglafal választja el. Az emelet feletti födém fagerendái akár egy tetőtér beépítést is kibírnak. A földszinten előszoba, nappali, étkező, konyha valamint egy hálószoba, fürdőszoba és mosó helyiség kapott helyet. A hátsó kertre terasz nyílik. Az emeleten három külön bejáratú szoba és fürdőszoba van. Kettőhöz erkély is tartozik A nyílászárók műanyagból készülnek. A tetőfedés antracit cserép. Mindenütt padlófűtés van, melyet az emeleten elhelyezett gázcirkó táplál. A szobákban ennek ellenálló laminált parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat lesz. A telek enyhén lejtős, az utcafront keleti tájolású, ennek megfelelően a terasz és egy erkély nyugati, egy erkély keleti fekvésű mindkét lakásnál. A parkolás gépkocsi beállón lehetséges. A környezet nagyon jó, barátságos, ugyanakkor csendes. A kilátás kiváló a gödöllői dombság irányába. A közelben buszállomás található, ahonnan a mogyoródi HÉV megállóhoz vagy az Újpest központi metró állomáshoz juthatunk. Az M3 új lehajtó elágazása Fót irányában 300 m-re van. Az idén megvásárolhatók a lakások bruttó 65.000.000 Ft-ért. Jelen állás szerint január 1 után az ÁFA változás növelheti az árat. Szakács Gusztáv
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Ikerház, Mogyoród,
65 millió Ft
Alapterület: 142 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 5 szoba
Mogyoród lakókertben új ház eladó. A 810 m2-es telken ikerház épül mely a jövőben társasházként üzemel. Két ikerházrészt kínálunk egyenként 405 m2-es telekkelés 142 m2 hasznos területű lakással. A szerkezetkész, tetőfedés előtt álló épületben számos jó megoldás látható. Az építő sokat ad a minőségre. A két lakást hangszigetelés és két 25 cm vastag téglafal választja el. Az emelet feletti födém fagerendái akár egy tetőtér beépítést is kibírnak. A földszinten előszoba, nappali, étkező, konyha valamint egy hálószoba, fürdőszoba és mosó helyiség kapott helyet. A hátsó kertre terasz nyílik. Az emeleten három külön bejáratú szoba és fürdőszoba van. Kettőhöz erkély is tartozik A nyílászárók műanyagból készülnek. A tetőfedés antracit cserép. Mindenütt padlófűtés van, melyet az emeleten elhelyezett gázcirkó táplál. A szobákban ennek ellenálló laminált parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat lesz. A telek enyhén lejtős, az utcafront keleti tájolású, ennek megfelelően a terasz és egy erkély nyugati, egy erkély keleti fekvésű mindkét lakásnál. A parkolás gépkocsi beállón lehetséges. A környezet nagyon jó, barátságos, ugyanakkor csendes. A kilátás kiváló a gödöllői dombság irányába. A közelben buszállomás található, ahonnan a mogyoródi HÉV megállóhoz vagy az Újpest központi metró állomáshoz juthatunk. Az M3 új lehajtó elágazása Fót irányában 300 m-re van. Az idén megvásárolhatók a lakások bruttó 65.000.000 Ft-ért. Jelen állás szerint január 1 után az ÁFA változás növelheti az árat. Szakács Gusztáv
Jó közlekedéssel

Eladó Ikerház, Vecsés,
64.9 millió Ft
Alapterület: 142 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Vecsésen, frekventált elhelyezkedéssel, új építésű ikerház eladó
Vecsés kertvárosi részén, Halmitelepen, kínálunk eladásra - 2 db - új építésű ikerház felet. A lakások 142 nm hasznos területtel, és 400 nm-es telekrésszel rendelkeznek.   Főbb műszaki adatok: 30-as blokktégla falazat, vasbeton gerenda födém, cserépfedés, műanyag külső nyílászárók, süllyesztett tokos redőnyök, kombi gáz cirkó, padlófűtés és radiátorok, fürdőszobákban törölközőszárítós radiátor, kiépített és beüzemelt riasztórendszer, klíma, külső falak 15 cm hőszigeteléssel ellátva, a kocsibeálló viacolorozva,  elektromos billenős garázsajtó.   A lakások helyiségei: Földszinten: Előtér: 14,63 nm Nappali: 18,39 nm Konyha+étkező: 11,4 nm Fürdőszoba: 6,66 nm WC: 3,04 nm Kamra: 1,76 nm Szoba: 11,14 nm Szoba: 12,21 nm Garázs: 15 nm Emelet: Közlekedő: 10,46 nm Szoba: 17,32 nm Szoba: 12,45 nm Fürdőszoba: 4,2 nm Háztartási helyiség: 3,15 nm   A garázs közvetlen kapcsolatos a lakással, ezzel is biztosítva a tulajdonos kényelmét. A vételárban a burkolatok 3.000.-Ft/nm, míg a parketta 2.000.-Ft/nm árig vannak benne. A vételár kulcsrakész állapotot foglal magában.  Az ingatlanok várható átadási ideje: 2020. május - június hónap.   Az ingatlanok egyedi hangulatúak, és minőségi kivitelezéssel készülnek !   Vecsésnek közkedvelt kertvárosi részén épülnek ezek a minden igényt kielégítő ikerházak. A közelben számos bevásárlási lehetőség ( CBA, ALDI, Tesco Market Centrál ), M0-as autópálya 5 perces távolságra.  A lakókörnyezet családias, jó szomszédsággal, szép és rendezett környezettel.   Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását !  Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.   Mezei Ágota www.bercsenyiingatlan.hu + 36 20 208 5722
Eladó Ikerház, Dunaharaszti,
48.9 millió Ft
Alapterület: 107 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 4 szoba
Dunaharaszti Rákóczi ligeti részén eladó egy nappali plusz 3 hálószobás, 91 nm-es teljes felújítás alatt álló ikerház. Az ingatlanhoz tartozik egy 10 nm-es terasz és egy 16 nm-es garázs, ezen keresztül kapcsolódik az ikerház új építésű másik felével, mely szintén megvásárolható. A felújítás során minőségi anyagok kerülnek beépítésre. Még választhatók a burkolatok, szaniterek, színek stb. Tehát érdemes mielőbb megtekinteni. A teljesen elkerített saját telekhányad 425 nm. Várható átadás 2020. március végére várható. Érdemes megnézni! Ha nem tudtam fogadni hívását, visszahívom! Keressen bizalommal, az ár alkuképes irányár!!!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Ikerház, Nyíregyháza,
45.5 millió Ft
Alapterület: 141 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Szobák: 1 + 4 szoba
Oroson, új építésű ikerház 141 m2-es, garázzsal hihetetlen áron eladó!!!
Eladó Oroson egy új építésű ikerház egyik fele! déli tájolású.  Az ingatlanok csak a garázsnál érnek össze! A telek mérete 550 nm2. A lakás 141 nm2-es, amelyhez tartozik egy 30 nm2-es garázs. Továbbá megtalálható benne: 4 szoba + nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, szélfogó, háztartási helyiség. A melegről gáz cirkó fűtés gondosodik majd, a három rétegű nyílászárók és a hőszigetelt falazat pedig biztosítja a hőmérséklet megtartását. Kényelmük biztosításáról a kiváló elosztás és a csendes környék is gondoskodik majd. Tökéletes választás minden korosztály számára! Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Átadás időpontja: 2020 májusa. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Ikerház, Nyíregyháza,
43.5 millió Ft
Alapterület: 125 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Építés alatt
Szobák: 3 + 1 szoba
Új építésű 3 szoba + nappalis ikerház eladó!
Eladó Oroson egy új építésű ikerház egyik fele. Déli tájolású  Az ingatlanok csak a garázsnál érnek össze! A telek mérete 550 m2. A lakás 125 m2-es, amelyhez tartozik egy 20 m2-es garázs. Továbbá megtalálható benne: 3 szoba + nappali, konyha + étkező, fürdőszoba, WC, szélfogó, közlekedő, gardrób. A melegről gáz cirkó fűtés gondosodik majd, a három rétegű nyílászárók és a hőszigetelt falazat pedig biztosítja a hőmérséklet megtartását. Kényelmük biztosításáról a kiváló elosztás és a csendes környék is gondoskodik majd. Tökéletes választás minden korosztály számára! Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Átadás időpontja: 2020 májusa. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»